Aan- en Verkoop van beleggingspanden in ons krachtige netwerk

Wij zijn al geruime tijd actief in aankoop en verkoop van beleggingspanden. Door ons exclusieve aanbod is dit vaak stille verkoop. Soms gebruiken we websites als beleggingspanden.nl & Funda. Onze kracht is het koppelen van verkoper aan koper in ons netwerk.

Aan- of verkoop beleggingspand

Aankoop
We hebben vaak contact met onze klanten. Daardoor kennen we onze klanten goed. We weten welke beleggingspanden ze willen kopen. Ten eerste is de locatie belangrijk. Bijvoorbeeld alleen woningen in de binnenstad of juist bedrijfspanden op industrieterreinen. Ten tweede is de prijs van belang. Omdat we weten in welke prijsklasse onze klanten zoeken kunnen we de juiste beleggingspanden selecteren. Als laatste is de staat van het pand onderdeel van de keuze om te kopen. Bijvoorbeeld een pand dat verbouwd moet worden of juist al klaar is voor verhuur. Door deze kennis kunnen we gericht aanbiedingen doen en verloopt de aankoop soepel.

Verkoop
Door de investering die we doen in ons netwerk hebben we snel een koper voor uw beleggingspand. Hierdoor hoeven we niet heel veel bezichtigingen te doen. Zo wordt u niet onnodig belast. Wij verzorgen de verkoop voor u en alles dat erbij komt kijken.

Verder krijgt u bij ons bouwkundig advies. Voor verkopers denken we mee om zo goed mogelijk uw beleggingspand te verkopen. Dit kan zijn door het aanvragen van een omgevingsvergunning of ontwikkeling van uw beleggingspand. Voor kopers kan dit over het onderhoud gaan of het begeleiden van de bouw.

Bent u op zoek naar beleggingspanden die bij ons te koop zijn of wilt u uw beleggingspand verkopen?

Dejong Vastgoedprojecten

Ervaring

Deskundig advies

Specialisatie beleggingsvastgoed

betrouwbaar professioneel beleggersnetwerk

Dejong Vastgoedprojecten

Boris Dejong, Dejong Vastgoed Projecten

043-8521202

De mogelijkheden bespreken?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over beleggingspanden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed ondersteunen.

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel