Recente projecten

Beleggingspand verkocht Maastricht

23 studentenwoningen verkocht namens XIOR Namens XIOR Student Housing, een beursgenoteerd vastgoedfonds uit België, een reeds verhuurd pand met 23 studentenwoningen verkocht. Het pand is verkocht aan een privaat euregionaal actief beleggingsfonds.

Studentenhuisvesting Maastricht Verkocht

Studentenhuisvesting Maastricht verkocht Voor een beursgenoteerde belegger hebben we een pand met 23 studentenwoningen verkocht. Deze lag in de prachtige wijk Wyck dat zeer in trek is bij studenten.

Conceptontwikkeling Torens Rodaboulevard

Conceptontwikkeling Torens Rodaboulevard Van eigenaar Wyckerveste hebben we de opdracht gekregen tot het onderzoeken van de mogelijkheden van de Torens aan de Wiebachstraat. Deze staan leeg en bieden een kans om een nieuwe ontwikkeling te realiseren.

Bedrijfsruimten te koop Industrieterrein

Twee Bedrijfsruimten te koop Twee reeds verhuurde bedrijfsruimten in verhuurde staat in verkoop gekregen op een industrieterrein. Heeft u interesse in een deze objecten? Neem contact met ons op en lees over onze aanpak.

Vastgoedportefeuille bemiddeld

Belegger aan belegger Vastgoedportefeuille bemiddeld voor een internationale belegger aan een investeringsfonds uit Brabant.In deze bemiddeling heeft Dejong vastgoedprojecten zijn kracht kunnen laten zien door het koppelen van verkoper en koper en de expertise in beleggingsvastgoed.Wilt u ook de mogelijkheden onderzoeken, bel ons gerust voor meer informatie.

Splitsing pand Heerlen

Splitsing appartement/winkel Voor een opdrachtgever verzorgden wij alle werkzaamheden met betrekking tot de omgevingsvergunning.

Vastgoedportefeuille Heer Maastricht

Portefeuille in Maastricht Heer Voor een familie uit Maastricht verkoopt Dejong Vastgoedprojecten een gezamenlijke portefeuille.Het is een gevarieerde portefeuille met veel potentie. U kunt hier nog voor bellen.

Appartementen Maastricht verkocht

Appartementen verkocht aan Amsterdams beleggingsfonds In Maastricht in de wijk Heer hebben we een aantal appartementen verkocht aan een beleggingsfonds uit Amsterdam.

Realiseren 6 appartementen Vaals

Realiseren 6 appartementen Vaals Voor deze belegger hebben we de omgevingsvergunning aangevraagd en deze is verleend. Het bestaande gebouw is opgedeeld in 6 appartementen. Aandachtspunten hierbij waren de brandwerende scheidingen en de geluidsbelasting van het verkeer. We hebben hier het gehele traject verzorgd.

Dejong Vastgoedprojecten

Boris Dejong, Dejong Vastgoed Projecten

043-8521202

De mogelijkheden bespreken?

Op deze pagina heb je een aantal van onze projecten kunnen bekijken, en dat geeft je hopelijk al een goede indruk van wat we voor je kunnen betekenen. Natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen om de specifieke mogelijkheden te bespreken in jouw situatie.

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel